Sinsheng Tat Trading SDN. BHD.

Sinsheng Tat Trading SND. BHD. Dikenali sebagai Sinsheng Tat@Gudang Ikan Masin. Asal merupakan pengeluaran ikan bilis dan ikan masin. Ditubuhkan sejak tahun 1975an . Mempunyai 4 kapal untuk  menangkapkan ikan bilis .Ikan bilis terus diproses atas kapal bagi memastikan qualiti dan kesegaran . Selepas proses  pengeringan ,produk ikan bilis dihantar ke Sinsheng Tat SDN BHD untuk dijual tempatan dan diexport .

Selain itu , dari tahun 2013 . Sinsheng Tat Trading SDN. BHD mengembang perniagaan kepada sektor Borong Dan Runcit . Gudang Kedai Borong Runcit menjual ribuan jenis produk yang sesuai untuk penjaja , peniaga dan juga untuk perumahan . Di samping itu ,kita juga membekalkan barangan segar seperti ikan segar , buah-buahan dan sayur-sayuran .Untuk pelanggan kita membeli dengan tenang, produk ikan segar , buah-buahan dan sayur-sayuran semuanya terus dari kebun dan nelayan. Oleh itu kualiti dan kesegaran boleh dijamin. 

Tahun 2019 , Sinsheng Tat Trading SDN. BHD juga memasuki bidang pengedaran FMCG . Kita mengambil kontrak pengedaran syarikat F&N (Fraser & Neave). F&N merupakan syarikat Singapore yang mengeluar barangan tenusu , minuman ,makanan yang terkenal .Bagi memastikan semua operasi berjalan dengan lancar , kita membuat perningkatan infrastruktur dan perlaburan gudang baru.

Tahun 2021,  bagi menghadapi cabaran Pademik Covid 19. Sinsheng Tat Trading SDN. BHD. menubuhkan stor online untuk menyenangkan pelangan .Pelanggan boleh membeli-belah saja di hujung jari tanpa keluar dari pintu rumah . Penghantaran adalah percuma bagi pembelian lebih dari RM80 sahaja. Penghantaran akan sampai pada hari bekerja berikut.